Jednoduchý recept

Polévka toskánská telecí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 425 minut
Doba přípravy: 135 minut
Doba vaření: 290 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 30334

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Cibule
1,2 l Hovězí vývar základní
60 g Hrách
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
100 g Rajčata
1 špetka Sůl
900 g Telecí maso přední
175 g Tuřín
100 g Těstoviny Vermicelli
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 122kJ
17% Sacharidy 61 g
135% Tuky 101 g
57% Sodík 1 g
153% Bílkoviny 86 g

Polévka toskánská telecí postup přípravy receptu:

1

Do velkého hrnce dáme telecí maso, hrášek, vývar a vodu a vše uvedeme do varu. Lžící s dírami sbíráme po vrchu pěnu. Vaříme 25 minut. Přidáme nakrájenou mrkev, pórek, tuřín, rajčata, cibuli a bazalku. Můžeme osolit a opepřit. Necháme vařit 2 hodiny a sebereme občas z povrchu pěnu. Hrnec sudnáme ze sporáku a necháme 2 hodiny stranou.

2

Poté hrnec dáme na střední plamen a uvedeme obsah do varu. Přidáme vermicelli a 12 minut vaříme. Vyndáme a vyhodíme bazalku.

3

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept