Recept

Telecí kotlety se smetanovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30938

Ingredience

60 g Cibule
50 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
2 špetka Sůl
1020 g Telecí kotlety
80 ml Víno červené
80 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 298kJ
1% Sacharidy 3 g
21% Tuky 16 g
12% Sodík 250 mg
63% Bílkoviny 36 g

Telecí kotlety se smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme, opepříme a osmahneme 4 minuty z každé strany na rozpáleném másle. Osmažené maso vyjmeme z pánve, přidáme nasekanou cibuli a víno. Uvedeme k varu a necháme povařit 2 minuty.

2

Poté vlijeme vývar, smetanu a vaříme 3 minuty. Osolíme, opepříme a omáčkou přelijeme maso. Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept