Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 31068

Ingredience

60 g Cibule
2 kávová lžička Citronová kůra
70 g Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kari koření
1 kávová lžička Koriandr mletý
1200 g Kuře
50 ml Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
5 g Skořice celá
1 kávová lžička Sůl
20 g Zázvor celý
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 788 kcal
Kilojoule 3 295kJ
2% Sacharidy 6 g
78% Tuky 58 g
21% Sodík 415 mg
102% Bílkoviny 57 g

Carské kuře postup přípravy receptu:

1

Kuře nasekáme na porce, každý kus do hloubky třikrát nebo čtyřikrát nařízneme. Masem vyložíme pekáč. Smícháme zbylé suroviny a směsí maso důkladně potřeme. Potom je přikryjeme a vložíme na půl hodiny do chladničky. Několikrát je obrátíme a občas potřeme marinádou.

2

Do pekáče vložíme maso kostí nahoru. Dáme je na 15 minut péct do trouby předehřáté na 200 °C a až mírně zhnědne, obrátíme je

3

a potřeme marinádou. Pečeme dalších 15 minut, po 7 minutách maso znovu potřeme. Maso je hotové, když je upečené dozlatova a pokud do něj píchneme jehlou, vytéká z něj čirá šťáva.

4

Podáváme horké.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept