Recept

Drůbeží játra restovaná se šlehačkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31493

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Játra drůbeží
4 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
120 ml Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 503kJ
4% Sacharidy 13 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 327 mg
52% Bílkoviny 29 g

Drůbeží játra restovaná se šlehačkou postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme, necháme okapat, rozkrájíme na stejné kousky.

2

V rendlíku zpěníme na oleji drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní játra, která ze všech stran orestujeme. Poté je opepříme, osolíme a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme kečup a chvilku prohříváme. Poté vmícháme šlehačku a podáváme.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept