Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32217

Ingredience

5 ks Brambory
0,1 g Celer řapíkatý
5 ks Cibule
0,2 g Houby čerstvé
1 kg Kančí maso
0,3 g Kmín celý
3 ks Mrkev kořen
10 ks Nové koření celé
4 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř citronový
0,3 g Petržel - nať
0,2 g Sádlo syrové
3 kávová lžička Sůl
2 l Vývar z hovězích kostí
4 stroužek Česnek
1 ks Citrony

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 134kJ
5% Sacharidy 17 g
151% Tuky 113 g
48% Sodík 957 mg
55% Bílkoviny 31 g

Polévka z divočáka postup přípravy receptu:

1

Na rozpáleném sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso, které zprudka orestujeme. Posypeme červenou paprikou a podlijeme vývarem. Přidáme kmín, nové koření, na kolečka nakrájenou mrkev, na kostky pokrájený celer a pod poklicí vaříme přibližně 7O minut.

2

Když začne maso měknout, přidáme houby, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, na kolečka pokrájený česnek a vaříme dalších 30 minut. Uvařenou polévku dochutíme pepřem, solí a nasekanou petrželkou. Na talíři dle vlastní chutě pokapeme šťávou z citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept