Jednoduchý recept

Křupavé kuře kung po

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 32459

Ingredience

4 ks Chilli paprička
1 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Fazolová omáčka žlutá
125 g Kešu oříšky pražené
400 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Mouka kukuřičná
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Olej sezamový
1 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 kávová lžička Víno rýžové čínské
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 668kJ
3% Sacharidy 12 g
34% Tuky 25 g
12% Sodík 232 mg
51% Bílkoviny 29 g

Křupavé kuře kung po postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme sůl, vaječný bílek a pastu z kukuřičné mouky a trošky vody.

2

Pakriku nakrájíme na kostičky.

3

Rozehřejeme ve woku olej, přidáme kuřecí maso a 2 minuty zprudka smažíme. Vyndáme a udržujeme teplé. Do woku přidáme pokrájenou jarní cibulku, chilli papričky, zázvor a nakrájenou zelenou papriku. Smažíme minutu, přidáme kuřecí maso, žlutou fazolovou omáčku a víno. Promícháme a krátce dusíme. Přidáme opražené kešu oříšky a sezamový olej.

4

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept