Kuře sladké s mangem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kuře sladké s mangem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | dudlik |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 32638 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
1,5 dl | Džus mangový |
100 g | Fazolové klíčky |
2 polévková lžíce | Kečup |
6 ks | Kuřecí stehna |
1 ks | Mango |
2 polévková lžíce | Med včelí |
1 polévková lžíce | Ocet vinný |
1 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
225 g | Pórek |
1 kávová lžička | Solamyl - bramborový škrob |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 22g |
---|---|
Cholesterol | 166,0mg |
Draslík | 592,1mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 364,6mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 17,9mg |
Vitamín E | 1,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Fazolové klíčky, Kuřecí stehna, Mango, Med včelí, Ocet vinný, Olej slunečnicový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup, Pórek, Solamyl - bramborový škrob mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Džus mangový nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Kuře sladké s mangem postup přípravy receptu:
1 | Rozehřejeme v pánvi olej. Pokrájíme na kousky kuřecí maso, osmahneme ze všech stran do zlatova. |
2 | Oloupeme a nakrájíme mango, přidáme do pánve s česnekem, fazolovými klíčky a pórkem, smažíme cca 3 minuty. |
3 | Smícháme bílý vinný ocet, mangový džus, rajčatový kečup a Solamyl. Nalijeme do pánve a povaříme 2 minuty, aby směs zhoustla. |
Poznámka
Servírujeme teplé.