Recept

Pivní polévka s brynzou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 33620

Ingredience

600 g Brambory
200 g Chléb konzumní
1 polévková lžíce Mléko polotučné
120 g Mouka polohrubá
0,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
220 g Sýr Brynza
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 602kJ
13% Sacharidy 48 g
18% Tuky 13 g
5% Sodík 94 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pivní polévka s brynzou postup přípravy receptu:

1

Do vroucí osolené vody vložíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory. Když jsou téměř měkké, přidáme rozdrobenou brynzu a pivo. Na mírném plameni vaříme. Na závěr do polévky zavaříme nočky.

2

Nočky připravíme z mouky, vejce, mléka a másla. Vše dobře promícháme, až vznikne hladké těstíčko, z kterého namočenou lžičkou vykrajujeme malé nočky.

3

K polévce servírujeme chlebové krutony smažené na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept