Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3389

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
3 polévková lžíce Mléko polotučné
40 g Mouka polohrubá
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
100 g Tuk
250 g Tvaroh jemný
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 011kJ
8% Sacharidy 31 g
45% Tuky 34 g
7% Sodík 137 mg
29% Bílkoviny 16 g

Trhanec tvarohový postup přípravy receptu:

1

Máslo s cukrem a se žloutky utřeme do pěny. Přidáme mléko, vanilkový cukr, citronovou kůru a přimícháme tvaroh a mouku. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků.

2

Pečeme na dvou vymaštěných pánvích jako omelety.

3

Po opečení jedné strany obrátíme a po chvilce vidličkou roztrháme na malé kousky a dopékáme, aby se tvořily hrudky.

4

Trhanec podáváme s ovocnou omáčkou nebo s ovocným salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept