Recept

Vařená kolena pečená v pivu

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vařená kolena pečená v pivu 5 1
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 34046

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 ks Nové koření celé
8 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové koleno
600 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek
Na potření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Med včelí
3 stroužek Česnek
Na pečení
2 ks Cibule
500 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

85% Kalorie 1,678 kcal
Kilojoule 7 023kJ
10% Sacharidy 37 g
176% Tuky 132 g
6% Sodík 120 mg
164% Bílkoviny 92 g

Vařená kolena pečená v pivu postup přípravy receptu:

1

Kolena s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a celým česnekem vaříme v tlakovém hrnci, až je maso poloměkké. Poté maso vyjmeme a potřeme medem, který jsme rozmíchali s prolisovaným česnekem a drceným kmínem.

2

Pekáč vytřeme sádlem, dno vyložíme cibulí nakrájenou na kolečka.

3

Poloměkká kolena vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě, až mají křupavou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept