Jednoduchý recept

Kapr se zázvorem pečený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 34389

Ingredience

140 g Anglická slanina
4 ks Cibule
1500 g Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 719 kcal
Kilojoule 3 007kJ
3% Sacharidy 12 g
62% Tuky 46 g
23% Sodík 461 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kapr se zázvorem pečený na pivu postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na proužky, cibuli na kolečka. Kapra očistíme, osolíme a posypeme zázvorem. Do masa uděláme zářezy, do nichž dáme slaninu.

2

Do pekáče rozložíme cibuli s máslem, poté vložíme kapra. Opečeme zprudka v předehřáté troubě, poté teplotu snížíme, kapra zalijeme pivem a pečeme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept