Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 205 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 34475

Ingredience

5 ks Bazalka
300 g Cuketa
100 ml Olej olivový
2 kávová lžička Oregano čerstvé
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
2 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Tymián čerstvý
200 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 243kJ
3% Sacharidy 12 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 245 mg
9% Bílkoviny 5 g

Zeleninové antipasto postup přípravy receptu:

1

Paprikové lusky a cukety omyjeme a očistíme. Lusky nakrájíme na čtvrtky a cukety na plátky. Žampióny očistíme a rozpůlíme. Zeleninu postupně opečeme na pánvi s olejem a odložíme stranou.

2

Na pánvi opečeme oloupaný a nasekaný česnek, zalijeme jej zeleninovým vývarem a necháme přejít varem. Vývar pikantně okořeníme tymiánem, oreganem a pepřem.

3

Zeleninu šupinkovitě urovnáme do zapékací mísy, zalijeme zeleninovým vývarem a necháme asi 2-3 hodiny odležet. Při podávání ozdobíme lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept