Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3454

Ingredience

220 g Cukr krupice
825 g Kompot švestkový
500 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Tresť vanilková
2 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 859 kcal
Kilojoule 3 595kJ
26% Sacharidy 94 g
68% Tuky 51 g
5% Sodík 110 mg
20% Bílkoviny 11 g

Švestkové semifreddo postup přípravy receptu:

1

Ve vodní lázni šleháme vejce, žloutky, cukr a vanilkový extrakt. Když směs zhoustne, odstavíme a necháme zchladnout.

2

Spojíme s ušlehanou smetanou a rozmixovanými švestkami z kompotu.

3

Přelijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.

4

Podáváme ozdobené rybízem a borůvkami.

Poznámka

Vodní lázeň: menší nádobu se směsí dáme do vetší nádoby s vodou a zahříváme. Voda se nesmí vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept