Recept

Rejnok v listovém těstě

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34794

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 plátek Citrony
10 g Kopr čerstvý
400 g Listové těsto
60 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
150 g Pórek
800 g Rejnok křídlo
5 g Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
150 ml Vývar rybí
3 g Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 192kJ
12% Sacharidy 44 g
58% Tuky 44 g
40% Sodík 794 mg
85% Bílkoviny 48 g

Rejnok v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Mrkev a pórek nakrájíme na nudličky síly zápalky.

2

Zeleninu dáme do hrnce, přilijeme víno, vývar, citronovou šťávu a přidáme šafrán.

3

Přivedeme k varu a nepřikryté vaříme, až zelenina změkne. Scedíme a dochutíme pepřem a solí.

4

Listové těsto rozdělíme na osm čtverců o straně 25 cm, zbytky uschováme. Jeden čtverec potřeme rozehřátým máslem, na něj položíme druhý a také jej potřeme máslem. Vytvoříme taštičky tak, že doprostřed čtverce dáme zeleninu a na ni položíme filet ryby, obě strany přehneme přes náplň a vytvoříme balíček. Postup opakujeme, až připravíme 4 balíčky.

5

Balíčky položíme na plech a 20 minut pečeme v předehřáté troubě při 200 °C, až jsou dozlatova propečené a křupavé. Ozdobíme je plátky citronu, snítkami kopru a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept