Jednoduchý recept

Teplý chřest ke studené špenátové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34991

Ingredience

1 kg Chřest bílý
1 ks Cukr kostkový
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 30 kcal
Kilojoule 124kJ
2% Sacharidy 6 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 37 mg
5% Bílkoviny 3 g

Teplý chřest ke studené špenátové omáčce postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme a oloupeme od hlavičky. Pod hlavičkami chřest svážeme bílou nití do svazečků a v osolené vodě vaříme do měkka s kostkou cukru. Uvařený chřest vyjmeme děrovanou vařečkou z hrnce a podáváme teplý.

Poznámka

Servírujeme se špenátovou omáčkou ke chřestu – viz recept: Špenátová omáčka ke chřestu, recept č.: 34 787.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept