Jednoduchý recept

Játra jehněčí na paprikách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35486

Ingredience

1 ks Cibule
450 g Játra jehněčí
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Paprika zelená
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 polévková lžíce Sherry brandy
3 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
5% Sacharidy 19 g
9% Tuky 7 g
4% Sodík 81 mg
43% Bílkoviny 24 g

Játra jehněčí na paprikách postup přípravy receptu:

1

Z jater odřežeme tuk a pokrájíme je na nudličky. Do mísy dáme 2 lžíce solamylu, přidáme nudličky z jater a promícháme je, aby se pokryly.

2

V předehřátém woku rozehřejeme podzemnicový olej. Přidáme jehněčí játra, pokrájenou cibuli, papriku a česnek a smažíme 7 minut.

3

V misce smícháme rajčatový protlak, lžíci solamylu, sherry a sójovou omáčku. Přidáme do woku a povaříme 2 minuty, aby omáčka zhoustla.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept