Jednoduchý recept

Opékané bedly

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35617

Ingredience

600 g Bedly čerstvé
4 krajíc Chléb výběrový
1 kávová lžička Kmín celý
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 953kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 202 mg
8% Bílkoviny 4 g

Opékané bedly postup přípravy receptu:

1

Hlavičky čerstvých bedel očistíme, krátce opláchneme a necháme okapat. Nařízneme je na jednom místě ke středu a osolíme.

2

Na pánvi na rozehřátém sádle opékáme bedly po obou stranách a během opékání je posypeme kmínem.

3

Podáváme s čerstvým chlebem a můžeme doplnit čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept