Jednoduchý recept

Opékaný platýs v pistáciích

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 26693

Ingredience

3 polévková lžíce Máslo čerstvé
60 g Pistácie
750 g Platýz - filety
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 527kJ
1% Sacharidy 4 g
29% Tuky 21 g
12% Sodík 249 mg
68% Bílkoviny 38 g

Opékaný platýs v pistáciích postup přípravy receptu:

1

Vyloupané pistácie pokrájíme na velmi drobno. Platýse osolíme, potřeme rozehřátým máslem a obalíme v pokrájených pistáciích. Plátky vložíme na grilovací pánev a restujeme pět minut z jedné strany a pět minut z druhé strany. Řídíme se tloušťkou plátků. Maso je hotové, pokud je dostatečně pevné a zároveň křehké.

2

Plátky platýse i s odpadnutými pistáciemi rozdělíme na talíře a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept