Jednoduchý recept

Tvarohová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 35736

Ingredience

200 g Brambory vařené
10 g Kmín drcený
100 ml Mléko plnotučné
50 g Mouka pšeničná hladká
20 g Sůl
250 g Tvaroh měkký
1 ks Vejce slepičí
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 778kJ
7% Sacharidy 24 g
4% Tuky 3 g
105% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Tvarohová polévka postup přípravy receptu:

1

Tvaroh rozetřeme se solí a kmínem, dáme na teplé místo odležet. Vařené brambory nakrájíme nahrubo.

2

Tvaroh zalijeme horkou vodou, rozmícháme, vlijeme do vroucí vody v hrnci, povaříme pár minut, v hrnku smícháme mléko s trochou studené vody, přisypeme mouku a dobře rozmícháme, přidáme vejce, rozkvedláme a pomalu přiléváme do hrnce. Stále mícháme. Povaříme ještě pár minut, dosolíme podle chuti a odstavíme. Do talířů vložíme horké brambory a zalijeme polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept