Pivní pěna z romaduru - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pivní pěna z romaduru
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 35930 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
100 g | Máslo čerstvé |
0,5 polévková lžíce | Pažitka |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
100 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
0,3 kávová lžička | Sůl |
200 g | Sýr Romadur 40% |
Nutriční hodnoty jedné porce
16% Kalorie 311 kcal
Kilojoule 1 301kJ
1% Sacharidy 2 g
39% Tuky 29 g
2% Sodík 49 mg
17% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 105,8mg |
---|---|
Cholesterol | 30,0mg |
Draslík | 5,2mg |
Vláknina | 108,1mg |
Vitamín A | 65,3mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 30,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Pivo tmavé 10% 3,7% obj., Sýr Romadur 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pivní pěna z romaduru postup přípravy receptu:
1 | V míse umixujeme změklé máslo se sýrem a pivem do pěny. Ochutíme solí a pepřem a na závěr vmícháme jemně posekanou pažitku. |