Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3595

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Jehněčí kýta
1 špetka Nové koření celé
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 špetka Provensálské koření
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
3% Sacharidy 11 g
37% Tuky 28 g
9% Sodík 174 mg
52% Bílkoviny 29 g

Jehněčí jinak postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na plátky maso, které naložíme do směsi z oleje, česneku, provensálského koření, pepře a citronové šťávy na 24 hodin.

2

Maso zprudka opečeme na pánvi, poté přendáme do pekáče. Dáme na něj opečenou cibuli, nakrájenou papriku a rajčata. Osolíme a opepříme.

3

Pečeme asi 1 hodinu v troubě doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept