Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 36243

Ingredience

2 ks Bobkový list
10 g Chilli paprička
150 g Cibulka jarní
100 g Fazole červené sterilované
3 g Kmín římský
200 g Krájená rajčata s bazalkou
3 g Kurkuma
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Olej olivový
30 g Petržel - nať
250 g Rýže dlouhozrnná
50 g Slanina vepřová
3 g Tymián sušený
400 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 066kJ
18% Sacharidy 65 g
16% Tuky 12 g
25% Sodík 492 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rýže z Portorika postup přípravy receptu:

1

Vyškvaříme v oleji na kostičky nakrájenou slaninu. Krátce na ní osmažíme na kolečka nakrájenou cibulku. Vložíme drcený česnek a ještě 2 minuty smažíme.

2

Přisypeme rýži a za stálého míchání ji opražíme. Vložíme rajčata i se šťávou, 2 lžíce nasekané petrželové nati, bobkové listy, nasekané chilli papričky, kurkumu, kmín a tymián a promícháme.

3

Přidáme fazole a vývar a přivedeme k varu. Přikryjeme a podusíme, až rýže změkne a tekutina se vypaří.

4

Posypeme zbytkem petržele a servírujeme ozdobené dílky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept