Recept

Drůbeží roládky na jehle

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36811

Ingredience

100 g Anglická slanina
400 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Olej chilli
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Oregano sušené
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pórek
5 g Sůl
1 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 487kJ
4% Sacharidy 15 g
28% Tuky 21 g
41% Sodík 829 mg
48% Bílkoviny 27 g

Drůbeží roládky na jehle postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa omyjeme a osušíme, potom je rozkrojíme na plátky, aby se z nich daly balit malé rolky. Plátky lehce naklepeme, přidáme sůl a pepř. Na plátky klademe anglickou slaninu a maso stáčíme do roládek. Potom napichujeme na jehlu střídavě malou roládku, nakrájený žampion a silnější kolečko pórku. Takto naplněnou jehlu potřeme marinádou.

2

Špízy zpočátku mírně podusíme, potom otáčíme a opékáme ze všech stran.

3

Marináda: olej, chili olej, rozdrcený česnek, sójová omáčka, oregano.

Poznámka

Místo anglické slaniny můžeme použít šunku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept