Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36874

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Jehněčí maso mleté
250 g Makarony milánské
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
100 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Tuk
1 špetka Tymián čerstvý
2 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 883 kcal
Kilojoule 3 696kJ
13% Sacharidy 47 g
81% Tuky 60 g
132% Sodík 3 g
64% Bílkoviny 36 g

Makaronové suflé postup přípravy receptu:

1

Makarony vložíme do vroucí osolené vody a vaříme podle návodu na obalu. Uvařené makarony propláchneme studenou vodou a udržujeme v teple.

2

Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozpálíme máslo a česnek s cibulí na něm osmahneme.

3

Přidáme mleté jehněčí maso a restujeme dohněda. Osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku a tymián. Poté přidáme rajčata a dusíme asi 5 minut.

4

Přibližně 2/3 makaronů vložíme do tukem vymazané zapékací misky, pokryjeme je vrstvou masové směsi a navrch dáme zbytek makaronů, které posypeme nastrouhaným parmezánem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia a vložíme do ní zapékací misku. Pečeme 30 minut a pak ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept