Recept

Crostini s fazolovým krémem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 37237

Ingredience

12 krajíc Bageta
1 polévková lžíce Estragon
100 g Fazole
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 745kJ
7% Sacharidy 26 g
7% Tuky 6 g
11% Sodík 220 mg
13% Bílkoviny 7 g

Crostini s fazolovým krémem postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájenou na plátky potřeme po obou stranách částí oleje, osolíme a opepříme. Urovnáme na plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut dokřupava.

2

Do hrnce s vroucí vodou vsypeme vyloupané zelené fazole, povaříme 2 minuty, scedíme a zchladíme studenou vodou. Z fazolí sloupneme tvrdou slupku.

3

Několik fazolí necháme stranou na ozdobu a zbylé vsypeme do mixeru spolu s oloupanou šalotkou, česnekem, zbylým olejem a estragonem. Vše rozmixujeme na pastu, kterou osolíme a opepříme.

4

Topinky pastou potřeme těsně před podáváním. Ozdobíme celými fazolemi a opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept