Jednoduchý recept

Nepečené hříbečky z mandlového těsta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37397

Ingredience

400 g Cukr moučkový
100 g Mandle
100 g Ořechy lískové pražené
1 polévková lžíce Rum
3 ks Vaječný bílek slepičí
30 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 101kJ
21% Sacharidy 76 g
27% Tuky 20 g
2% Sodík 36 mg
15% Bílkoviny 8 g

Nepečené hříbečky z mandlového těsta postup přípravy receptu:

1

Strouhané ořechy a mandle smícháme s bílkem a utlučeme v hmoždíři. Vysypeme na vál, přidáme cukr a bílek, přilijeme rum a vypracujeme těsto. Hmotu rozdělíme na dvě části.

2

Do jedné vmícháme nastrouhanou čokoládu, vytvoříme hlavičky hříbečků a do každé uděláme obrácenou vařečkou dolíček. Ze světlé části vytvarujeme nožičky, bílkem spojíme s hlavičkami a na prkénku posypaném cukrem necháme oschnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept