Recept

Sumec na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 37536

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1000 g Sumec filety
1 kávová lžička Sůl
10 krajíc Veka
100 ml Víno červené
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 424kJ
13% Sacharidy 45 g
67% Tuky 50 g
60% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 41 g

Sumec na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené filety ze sumce osolíme a vložíme do kastrolu.

2

Na oleji osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vínem a octem, osolíme, přidáme rajčatový protlak, rybí vývar a povaříme asi 30 minut.

3

Potom omáčku přecedíme na filety a dusíme doměkka.

4

Filety upravíme na nahřátou mísu a podáváme obložené opečenými plátky veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept