Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (36%)
ID receptu: 37556

Ingredience

1 ks Cibule
425 ml Fazole červené
100 g Hrášek
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 ks Paprika červená
2 špetka Pepř cayenský
2 ks Rajčata
200 g Rýže dlouhozrnná
2 špetka Sůl
2 kávová lžička Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek
1 špetka Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 621kJ
32% Sacharidy 115 g
7% Tuky 5 g
6% Sodík 129 mg
50% Bílkoviny 28 g

Zeleninová paella postup přípravy receptu:

1

Přivedeme k varu 1 l osolené vody se šafránem. Dlouhozrnnou rýži vsypeme do hrnce a v zakrytém hrnci vaříme při mírné teplotě 15 minut. Rýži po uvaření necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na malé kostky a podusíme v hrnci na rozpáleném slunečnicovém oleji. Odstraníme semena a bílá žebra z papriky, omyjeme a nakrájíme na proužky. Papriku s hráškem dáme do hrnce, zalijeme 1/8 l vody, přidáme instantní vývar, hrnec zakryjeme a vaříme 10 minut.

2

Slijeme fazole a přidáme do hrnce. Nařízneme rajčata do kříže, přelijeme horkou vodou, oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme do hrnce. Rýži poté přidáme k zelenině a pikantně jí okořeníme paprikou a cayenským pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept