Zdravý recept

Jehněčí kebab na kari

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37841

Ingredience

500 g Jehněčí maso
1 ks Limetka
Marináda
3 polévková lžíce Jogurt bílý
5 g Kari koření
5 g Kmín drcený
30 g Koriandr čerstvý
20 ml Limetka
10 g Máta
3 g Pepř cayenský
3 g Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 177kJ
2% Sacharidy 7 g
21% Tuky 16 g
15% Sodík 301 mg
27% Bílkoviny 15 g

Jehněčí kebab na kari postup přípravy receptu:

1

Smícháme z přísad marinádu. Vložíme do ní na kousky nakrájené maso a promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

2

Jehněčí napíchneme na jehly a opékáme podle chuti: středně propečené

3

4 minuty z každé strany, dobře propečené 5 minut. Podáváme s řezy limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept