Jednoduchý recept

Cikánský chléb

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 379

Ingredience

1000 g Chléb pšeničný (bílý)
100 g Hořčice
5 g Kmín celý
150 g Křen
100 g Paprika sterilovaná
2 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
1000 g Vepřový bok
200 ml Voda pitná
50 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 405kJ
15% Sacharidy 56 g
76% Tuky 57 g
101% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Cikánský chléb postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a kůže a nakrájíme jej na plátky (1ks na porci).

2

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem.

3

Plátky masa rozložíme do pekáče na plocho, posypeme kmínem, podlijeme vodou a v rozpálené troubě upečeme doměkka.

4

Měkké, dozlatova upečené plátky klademe na krajíčky chleba, potřeme hořčicí, posypeme očištěným, nastrouhaným křenem a nakonec ozdobíme kapií.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept