Recept

Srnčí řízky v těstíčku z chlebové směsi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38073

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
500 g Směs na chléb v prášku

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 822 kcal
Kilojoule 3 441kJ
23% Sacharidy 82 g
35% Tuky 27 g
10% Sodík 202 mg
108% Bílkoviny 61 g

Srnčí řízky v těstíčku z chlebové směsi postup přípravy receptu:

1

Srnčí kýtu nakrájíme na malé řízky, naklepeme je, opepříme, osolíme a lehce potřeme hořčicí.

2

Poté řízky obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

3

Těstíčko připravíme ze směsi na chleba. V míse ho smícháme s pivem dohladka. Je-li třeba, přilijeme vodu. Těstíčko musí být tak husté, aby z řízků nestékalo. Těstíčko pod utěrkou necháme alespoň dvacet minut odpočinout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept