Recept

Studená zeleninová polévka s kefírem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38292

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1000 ml Mléko kefírové
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 159 kcal
Kilojoule 666kJ
6% Sacharidy 20 g
6% Tuky 5 g
10% Sodík 205 mg
18% Bílkoviny 10 g

Studená zeleninová polévka s kefírem postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a spolu s oloupanou okurkou nakrájíme na kostky. Zeleninu vsypeme do hrnce.

2

Přidáme česnek utřený se solí, nasekaný korp, olej a přilijeme rozšlehané kefírové mléko.

3

Nakonec polévku podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme octem. Vše dobře promícháme.

4

Polévku podáváme vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept