Recept

Cibulová polévka jihočeská

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38377

Ingredience

2 kostka Bujón hovězí
3 ks Cibule
50 g Máslo jihočeské
1 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 375kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
47% Sodík 939 mg
2% Bílkoviny 1 g

Cibulová polévka jihočeská postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, vhodíme kostky bujonu a necháme vařit. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm dozlatova podusíme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, vše vylijeme do vývaru, dochutíme solí, pepřem a povaříme tak 15 minut. Při dokončení vaření přidáme do polévky nasekanou petrželovou nať.

Poznámka

Polévku podáváme teplou na teplém talíři a můžeme přidat plátek citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept