Recept

Husí stehna s hříbky v rýži

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38422

Ingredience

50 g Cibule
2 ks Husí stehna
250 g Hříbky čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 678kJ
16% Sacharidy 57 g
47% Tuky 35 g
11% Sodík 213 mg
40% Bílkoviny 22 g

Husí stehna s hříbky v rýži postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá husí stehna nasekáme na porce, osolíme a podusíme ve vlastní šťávě s očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninou a s celým pepřem. Během dušení maso podléváme vodou, aby bylo pod hladinou.

2

Měkké maso vyjmeme a podušenou zeleninu přecedíme do kastrolu na propláchnutou rýži - vývaru musí být 1,5x víc než rýže.

3

Do rýže vmícháme očištěné, nakrájené hříbky, opepříme, vložíme porce husy a dusíme v mírně vyhřáté troubě doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept