Recept

Perlička dušená po myslivecku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38426

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
0,5 kávová lžička Jalovec
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Nové koření celé
0,5 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Perlička
100 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 782 kcal
Kilojoule 3 272kJ
2% Sacharidy 7 g
73% Tuky 55 g
25% Sodík 505 mg
122% Bílkoviny 68 g

Perlička dušená po myslivecku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou perličku osolíme, vložíme do pekáče spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí a na kostičky nakrájenou slaninou. Přidáme koření a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou.

2

Měkkou perličku zalijeme rozmíchanou zakysanou smetanou a povaříme - šťávu nepasírujeme.

3

Můžeme podávat s knedlíky a brusinkovým kompotem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept