Jednoduchý recept

Guláš z kančího bůčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38503

Ingredience

3 ks Cibule
600 g Kančí bok
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
150 g Slanina vepřová
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná
500 g Zelí kysané
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 755kJ
4% Sacharidy 13 g
50% Tuky 37 g
26% Sodík 516 mg
15% Bílkoviny 9 g

Guláš z kančího bůčku postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, bůček nakrájíme na kostky, česnek prolisujeme, kysané zelí scedíme a pokrájíme.

2

Na sádle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso a chvilku zarestujeme. Poté vmícháme papriku a zalijeme vodou. Směs ochutíme kořením, osolíme a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké.

3

V mezičase uvaříme doměkka zelí a scedíme je.

4

Do téměř udušeného masa vmícháme zelí a zahustíme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku. Guláš alespoň pět minut za stálého míchání povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept