Jednoduchý recept

Rybí filé v kečupové omáčce

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39242

Ingredience

30 ml Citronová šťáva
600 g Filé rybí
60 g Kečup
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
2 dl Smetana 12% (konzumní)
8 g Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 495kJ
3% Sacharidy 12 g
23% Tuky 17 g
46% Sodík 912 mg
117% Bílkoviny 66 g

Rybí filé v kečupové omáčce postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.

2

Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.

3

Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.

Poznámka

1 hod na uležení nasoleného filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept