Jednoduchý recept

Kyselo slovenské

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 39681

Ingredience

600 g Brambory
30 g Mouka pšeničná hladká
10 ml Ocet vinný
3 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
8 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 g Zelí kysané
60 g Cibule

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 226kJ
8% Sacharidy 28 g
20% Tuky 15 g
52% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Kyselo slovenské postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, zelí scedíme a trochu pokrájíme, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme světlejší cibulovou jíšku. Naředíme scezeným nálevem ze zelí, povaříme, přidáme zelí, brambory a vaříme doměkka. Nakonec přimícháme dvě rozkvedlaná vejce, podle chuti osolíme, opepříme a dokyselíme.

3

Ještě horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept