Recept

Vepřové kořeněné kari

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39751

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
3 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
500 g Vepřové maso libové
1 špetka Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
2% Sacharidy 9 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 66 mg
42% Bílkoviny 24 g

Vepřové kořeněné kari postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme, osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme utřený česnek, ocet, přilijeme citronovou šťávu a restujeme. Po chvíli vmícháme maso, necháme zezlátnout.

2

Ochutíme solí, kořením, vmícháme nasekanou feferonku, podlijeme a dusíme do měkka. Poté vložíme ještě na chvíli do vyhřáté trouby. Dle chuti můžeme dosladit cukrem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept