Recept

Skopová plec na česneku

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39761

Ingredience

1 ks Cibule
40 g Mouka pšeničná hladká
60 ml Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
150 g Pórek
600 g Skopová plec
9 g Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 004kJ
4% Sacharidy 14 g
56% Tuky 42 g
31% Sodík 629 mg
23% Bílkoviny 13 g

Skopová plec na česneku postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran. Maso odsuneme ke kraji kastrolu a ve volném prostoru na výpeku osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, necháme zpěnit. Přidáme prolisovaný česnek, podlijeme vodou, promícháme s masem a zakryté pozvolna dusíme, občas zamícháme, podléváme. K téměř měkkému masu přidáme na kolečka nakrájený pórek, dosolíme a ještě 15 minut dusíme. Při podávání na každou porci navršíme 2 lžíce zakysané smetany.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept