Jednoduchý recept

Křenová pomazánka z Lučiny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 40272

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
1 polévková lžíce Křen
120 g Lučina smetanový sýr
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 118kJ
7% Sacharidy 26 g
17% Tuky 13 g
19% Sodík 373 mg
21% Bílkoviny 12 g

Křenová pomazánka z Lučiny postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme sýr se zakysanou smetanou a směs podle chuti osolíme.

2

Oloupaný křen nastrouháme a vmícháme do sýrové směsi.

3

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

4

Pomazánku podáváme na tmavém chlebu a každou porci ozdobíme plátky uvařeného vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept