Jednoduchý recept

Rybí filé nakyselo

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40372
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Feferony
600 g Filé rybí
0,3 kávová lžička Hřebíček
1 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka čočková
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Rýže ochucená bazalka a petržel
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
2% Sacharidy 6 g
13% Tuky 9 g
3% Sodík 65 mg
115% Bílkoviny 65 g

Rybí filé nakyselo postup přípravy receptu:

1

Rozpustíme máslo, rozmícháme v něm utřený česnek, nadrobno nasekanou feferonku a petrželku, přidáme všechno koření, čočkovou mouku, ocet, sůl. Vzniklou směsí důkladně potřeme plátky masa a zabalíme je do alobalu.

2

Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme přibližně 15 minut. Poté ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept