Jednoduchý recept

Kachna na víně

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 40434

Ingredience

2 g Bobkový list
60 g Celer bulvový
80 g Cibule
400 g Halušky
900 g Kachna mražená
4 g Kmín celý
50 g Marmeláda rybízová
60 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření celé
3 g Pepř černý celý
60 g Petržel kořen
60 g Protlak rajčatový
10 g Sůl
300 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 907 kcal
Kilojoule 3 795kJ
17% Sacharidy 60 g
108% Tuky 81 g
33% Sodík 664 mg
47% Bílkoviny 27 g

Kachna na víně postup přípravy receptu:

1

Kachnu bez drobů omyjeme, osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče, přidáme máslo a dáme do trouby péct. Občas podlijeme vodou. V průběhu pečení sbíráme vypečené sádlo.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, Mrkev, celer, petržel očistíme a pokrájíme na kostičky, do pánve nalijeme sesbírané sádlo, přisypeme cibuli, zeleninu, osolíme, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a chvíli podusíme. Přilijeme víno, přidáme rybízovou marmeládu, rajčatový protlak a podusíme, přidáme ke kachně a dopečeme.

3

Výbornou přílohou jsou halušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept