Jednoduchý recept

Uríské rybí kari

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40437

Ingredience

4 ks Cibule
500 g Filé rybí
0,5 kávová lžička Hřebíček
125 g Jogurt bílý
0,5 kávová lžička Kardamom
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
0,3 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 176 kcal
Kilojoule 735kJ
3% Sacharidy 11 g
3% Tuky 2 g
4% Sodík 78 mg
97% Bílkoviny 55 g

Uríské rybí kari postup přípravy receptu:

1

Maso vložíme do mísy, zalijeme jogurtem a necháme cca 60 minut odpočinout.

2

Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vložíme rybu i s jogurtem, všechno koření, ochutíme solí, promícháme a na mírném plameni necháme dusit doměkka. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept