Jednoduchý recept

Makrela na špenátu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40448

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kardamom
1 kávová lžička Kmín drcený
4 ks Makrela obecná
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Potočnice
1 špetka Sůl
8 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 931kJ
4% Sacharidy 14 g
54% Tuky 41 g
7% Sodík 147 mg
129% Bílkoviny 73 g

Makrela na špenátu postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme a na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova. Přidáme utřený česnek, nadrobno pokrájenou papriku a nasekanou potočnici. Ochutíme solí, vším kořením a vmícháme nasekaný spařený špenát.

2

Krátce podusíme, vložíme naporcované ryby, mírně podlejeme a dusíme doměkka. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept