Jednoduchý recept

Rybí filé na kopru

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 40484

Ingredience

1 ks Citrony
600 g Filé rybí
125 g Jogurt bílý
4 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 091kJ
4% Sacharidy 15 g
10% Tuky 8 g
32% Sodík 642 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí filé na kopru postup přípravy receptu:

1

Maso mírně osolíme a opepříme z obou stran a na rozpáleném másle zprudka osmažíme dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat.

2

V tomtéž tuku rozmícháme jogurt, kečup a vývar a zahříváme do zhoustnutí. Na závěr vmícháme nasekaný kopr, vložíme zpět rybu, dáme do vyhřáté trouby a necháme zapéct. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, doplníme tenkými měsíčky citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept