Jednoduchý recept

Rumunská masová směs

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 41907

Ingredience

1 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Kmín celý
300 g Kuřecí stehna
1 kávová lžička Máta
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová krkovička
400 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 978kJ
5% Sacharidy 17 g
44% Tuky 33 g
21% Sodík 413 mg
48% Bílkoviny 27 g

Rumunská masová směs postup přípravy receptu:

1

V kastrole na oleji zprudka osmahneme nakrájenou slaninu a omyté, na kostičky nakrájené vepřové a kuřecí maso. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek, znovu osmahneme, osolíme a okořeníme. Přidáme kečup, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

2

Chvíli před koncem dušení vmícháme očištěné, na proužky nakrájené papriky.

3

Šťávu podle potřeby zahustíme nastrouhaným nebo rozdrobeným chlebem.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept