Recept

Tatranská skopová roláda

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42293

Ingredience

100 g Cibule
30 g Kapie
2 dl Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 g Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
40 g Rajčata
600 g Skopová žebra
30 g Slanina vepřová
5 g Sůl
60 g Tuk
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
10 g Česnek
40 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
5% Sacharidy 17 g
52% Tuky 39 g
31% Sodík 618 mg
73% Bílkoviny 41 g

Tatranská skopová roláda postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpálíme tuk a na něm zesklovatíme nakrájenou cibuli, přidáme rajčata a papriky nakrájené na kolečka, kapii na kostičky a zahustíme vejcem.

2

Maso vykostíme a upravíme na úhledný plát. Odřez umeleme, přidáme v mléce namočenou žemli, osolíme, opepříme, okořeníme drceným česnekem, přidáme cibulovou směs a 1 vejce. Zamícháme, naneseme na plát masa, přes něj dáme plátky slaniny, zavineme, převážeme motouzem. Podlité dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a provaříme.

Poznámka

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept