Jednoduchý recept

Smažené rybí řízečky - Sengson džon

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 34 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 42729

Ingredience

20 g Mouka pšeničná hladká T 650
26 ml Olej stolní
0,3 g Pepř bílý
1 g Sůl
300 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
Octová sójová omáčka
15 ml Ocet kvasný lihový
20 ml Omáčka sójová
15 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 767kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 10 g
10% Sodík 191 mg
32% Bílkoviny 18 g

Smažené rybí řízečky - Sengson džon postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, propláchneme pod tekoucí vodou a naporcujeme na filety. Kousky filetů osolíme, opepříme a zabalené v utěrce necháme asi 10 minut odpočinout.

2

Ochucené filety potom obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci,osmažíme na oleji při střední teplotě dozlatova. Smažené plátky ryby podáváme s octovou sójovou omáčkou teplé.

3

Octovou sójovou omáčku získáme tak, že smícháme ocet se sójovou omáčkou a s vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept