Jednoduchý recept

Parmice pečená s fetou a olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 43002

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
4 polévková lžíce Olej olivový
250 g Olivy černé
600 g Parmice
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
125 g Sýr Feta
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 361kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
42% Sodík 838 mg
56% Bílkoviny 31 g

Parmice pečená s fetou a olivami postup přípravy receptu:

1

Každou porci očištěné ryby položíme na plát alobalu a potřeme lžící oleje. Na maso poklademe na kostky nakrájenou fetu a posypeme nahrubo nasekanými olivami. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme dle chuti. Zabalíme do alobalu a konce zahrneme.

2

Balíčky rozložíme na plech a v troubě předehřáté na 220 °C pečeme cca 10-12 minut. Zabalené necháme 10 minut odpočinout. Poté vyjmeme a ihned podáváme.

Poznámka

podáváme s listovým salátem a rajčaty

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept